#1 2015-11-21 14:12:43

Fizzer

Zasłużony

Zarejestrowany: 2013-09-18
Posty: 151

Loadscreen

Anubis , masz dostęp do FTP serwera? Wpadłam na pomysł aby zrobić i dodać loadscreena na serwer MD

1440p
http://zapodaj.net/a79a8c1242bf0.jpg.html

Ostatnio edytowany przez Fizzer (2015-11-21 14:12:51)


http://sign.tm-ladder.com/AGZ5ZwD1Zwt3.png
http://gifowisko.pl/uimages/gifs/201311/1384973596_by_Fizzer.gif

Offline

 

#2 2015-11-21 15:51:24

 Tomczan

Super Admin

11610447
Call me!
Skąd: Jędrzejów
Zarejestrowany: 2009-01-20
Posty: 1373

Re: Loadscreen

Moja nowa tapeta na kompie


http://sign.tm-ladder.com/ZwZkZQV1AmZl.png
http://img856.imageshack.us/img856/8810/gracz2012sygnasrebro.png

Offline

 

#3 2015-11-21 19:08:23

 Anubis

Super Admin

Zarejestrowany: 2008-09-27
Posty: 2247

Re: Loadscreen

nie mam dostepu do ftp
na pewno to jest ta rozdzielczosc do loadscreena ?
jak mi powiesz w ktorym miejscu trzeba podmienic plik to moze cos sie zalatwi

Offline

 

#4 2015-11-21 20:45:31

Fizzer

Zasłużony

Zarejestrowany: 2013-09-18
Posty: 151

Re: Loadscreen

W tm2 stadium nie trzeba rozdzielczości specjalnej Dodajesz obrazek nawet w 4k png i będzie działało , nie trzeba specjalnie robić w DDS itp..

Filmik jak dodać loada do FTP
https://www.youtube.com/watch?v=6tghMVsm9k0


http://sign.tm-ladder.com/AGZ5ZwD1Zwt3.png
http://gifowisko.pl/uimages/gifs/201311/1384973596_by_Fizzer.gif

Offline

 

#5 2015-11-22 16:48:29

 piana

The Mod

Zarejestrowany: 2011-10-02
Posty: 752

Re: Loadscreen

świetny screen

Offline

 

#6 2015-11-22 16:53:05

Fizzer

Zasłużony

Zarejestrowany: 2013-09-18
Posty: 151

Re: Loadscreen

Dziękuje


http://sign.tm-ladder.com/AGZ5ZwD1Zwt3.png
http://gifowisko.pl/uimages/gifs/201311/1384973596_by_Fizzer.gif

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
arena folhord www.enaruto.pun.pl fajne rymy shaman wow npc margonem