The Mod
Hmm.. Jak tu zaczac..
Wlasciwie to nie chce sie rozpisywac o swoich umiejetnosciach, wlasciwie to nawet nie moge jeszcze sie okreslic czy wracam do nołlajfienia w tm ( w tę grę sie nie da zwyczajnie grać), wlasciwie to ten tydzien jest dla mnie testem czy nadal mam dosc czasu na takie przyjemnksci; jak narazie wyglada to pozytywnie..
Wlasciwie to to nawet nie jest podanie, ale siedze sobie tak na tronie na koniec dnia, i dochodze do wniosku że ten tydzien mógłbym spędzić pod waszym okiem w kontekscie czy jeszcze sie nadaję do jazdy w teamie i ew. pomyślelibyśmy co dalej.
Dobra, papier mi się skończył
Nowicjusz
Tak, ale dajesz dupy piana. Stara dupa z ciebie
Legenda
piana...no wiadomo,że na tak
The Mod
Może i stara dupa ze mnie, za to z doświadczeniem : P
sory jacuśś, ale ciebie nie pytałem ;*
Ostatnio edytowany przez piana (2011-10-04 12:43:56)
Super Admin
porob przyzwoite czasy na serwie, to ci sie zaraz odechce grac Wtedy sie pomysli
podaj gg, a najlepiej uzupelnij formularz
Zasłużony
Ja na tak o ile Pianka będzie miał czas. Jak tak to nie widziałbym przeszkód
Zasłużony
co to za bzdety są? chcesz grać albo nie, krótka piłka. Rozwiń swoją wypowiedź, to ja rozwinę swoją. tyle...
Super Admin
No to rozwin swoja wypowiedz dla stysia a ty stys zacznij trenic, bo za duzo opierdalania sie, czas wrocic do formy a nie ciagniesz sie w ogonie
Popraw te czasy na serwie na przyzwoite i skoncz zamykac stawke
A dla ciebie piana mam propozycje, skoro chcesz wrocic do aktywnego grania to masz szanse w pon gramy mecz z jakimis nupkami z esuby i w tym tyg mozna dopisac graczy na stc. wiec wyboc mapki z serwa, a jak dostaniesz sie do skaldu w pon to cie przyjmiemy na stale
Reszta szczegolow jutro na gg, sie odezwe
The Mod
Wyboc mapki w 4 dni ; p . Challange accepted
Super Admin
sroda-poniedzialek , jak dla mnie to zostalo jescze 6 dni, czyli bardzo duzo dasz rade
mapki nie sa az tak bardzo tragiczne jak poprzednie
Legenda
Mapki się szybko uczy, z resztą nikt nie mówi chyba, że masz 3 wytrenić ;PP
The Mod
W sumie masz rację misza. W piatek powinienem juz miec sprawe jasną co dam rade wytrenic. Moze uda sie wszystkie ; )