#1 2013-02-27 15:59:36

 Anubis

Super Admin

Zarejestrowany: 2008-09-27
Posty: 2247

TrackMania² Stadium

Wlasnie ruszyly beta testy !! Ciekawe jak to wyglada Juz sciagam i zaraz instelaje i gram

http://blog.maniaplanet.com/blog/2013/0 … open-beta/

Szkoda ze pelna wersja gry bedzie chyba platna

Offline

 

#2 2013-02-27 19:26:18

 Anubis

Super Admin

Zarejestrowany: 2008-09-27
Posty: 2247

Re: TrackMania² Stadium

Pogralem troche i mam mieszane uczucia. Niby podobne to do tmnf, ale jednak troche rzeczy pozmieniali. Szarpneli sie za fizyke jazdy Bolid inaczej sie zachowuje : PFy juz nie dzialaja Na szczescie dziala grassbug i niestety wszystkie inne bugi z kratki, landbugi tez Wydaje mi sie ze wywalili nosebuga Wiec nic nie naprawili a tylko zaszkodzili xd
Kamery tez sa troche w innej odleglosci niz w tmnf, co wplywa na jazde Drift tez ciutke inny jest. I najgorsze to ze wszystko sie swieci jak psu jajca

Mnie sie nie podoba, lecz po 2 godzinach gry juz prawie przywyklem do tych zmian. Ciekawe czy zostawia cene tego, bo ma byc platne Czy moze zmadrzeja i dadza za free Najwazniejsza jest reakcja organizatorow turniejow, czy beda robic je na tm2stadium, czy zostana przy tmnf.

Offline

 

#3 2013-02-27 22:12:06

Stys

Zasłużony

Zarejestrowany: 2011-08-15
Posty: 258

Re: TrackMania² Stadium

Myślę, że można sprowokować producentów gry do zrobienia tej gry za free... po prostu nie kupowac tej gry i grać na tmnf


POZDRAWIAM ANUBISA, KC ANU ;*

Offline

 

#4 2013-02-28 11:37:06

sairop

Weteran

Zarejestrowany: 2010-05-16
Posty: 456

Re: TrackMania² Stadium

za takie pieniądze można kupić


http://img213.imageshack.us/img213/2479/spamersairop.png
http://i.imgur.com/l87U9Pm.png

Offline

 

#5 2013-03-02 14:45:06

Stys

Zasłużony

Zarejestrowany: 2011-08-15
Posty: 258

Re: TrackMania² Stadium

gra mi normalnie wyłącza się przy ładowaniu tras, wiecie co zrobić?


POZDRAWIAM ANUBISA, KC ANU ;*

Offline

 

#6 2013-03-02 14:55:32

 piana

The Mod

Zarejestrowany: 2011-10-02
Posty: 752

Re: TrackMania² Stadium

zapewne nikt nie wie, ale sproboj na poczatek reinstalacji

Offline

 

#7 2013-03-02 15:22:02

Stys

Zasłużony

Zarejestrowany: 2011-08-15
Posty: 258

Re: TrackMania² Stadium

Teraz scanuje sobie komputer bo w maju tamtym roku byl ostatni scan, bozniej reinstalla zrobie


POZDRAWIAM ANUBISA, KC ANU ;*

Offline

 

#8 2013-11-07 17:12:52

 Anubis

Super Admin

Zarejestrowany: 2008-09-27
Posty: 2247

Re: TrackMania² Stadium

Znowu promocja na tm2

http://pl-maniaplanet.gamesplanet.com/e … te=website

za 17.49 chyba mozecie sobie kupic kto jeszcze nie ma

Offline

 

#9 2013-11-09 05:31:37

apple

User

Zarejestrowany: 2013-07-11
Posty: 83

Re: TrackMania² Stadium

ja wydałem 35zł bedziecie mieć wersje dla Biednych Cebulaków !!


http://img.sadistic.pl/pics/d59680327758.gifhttp://i.imgur.com/vTKpf.gif

Offline

 

#10 2013-11-09 12:03:56

Kiro

Zasłużony

Zarejestrowany: 2012-11-10
Posty: 134

Re: TrackMania² Stadium

Już kupiłem

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
nasza-klasa pl harry potter dowcipy golf 4 buczenie przy przyspieszaniu wszechmocne pchniecie kody do gta 4 na wszyskie bronie na ps3